Alco Beveiliging: veiligheid in eigen huis | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Roel van der Heijden bekijkt de beveiligingscamera's tijdens carnaval.
Roel van der Heijden bekijkt de beveiligingscamera's tijdens carnaval.

Alco Beveiliging: veiligheid in eigen huis

  •   keer gelezen

LANGENBOOM | Door corona is alles nu anders voor Roel van der Heijden, eigenaar van Alco Beveiliging. Door de afgelastingen van festivals gaat het bedrijf terug naar de roots: installeren bij particulieren en bedrijven. Daarvoor komende weken leuke aanbiedingen.

In 2003 begon Roel met Alco Beveiliging. Destijds was hij vooral bezig met het installeren van alarm- en camera-installaties bij bedrijven en particulieren. Tot 2010. Door de drukte rondom evenementen werd beveiliging hiervan de hoofdzaak van Alco Beveiliging. Dit ligt nu stil. Dat is vervelend voor Alco Beveiliging, maar goed nieuws voor u. Het ervaren beveiligingsbedrijf gaat namelijk weer opdrachten met vaste installaties aannemen, dus ook bij u thuis.

Meer criminaliteit
"Steeds meer gaat weer open, maar dat betekent ook dat het aantal inbraken weer toeneemt", zegt Roel over de steeds verder versoepelde coronamaatregelen. Ook met de komst van de vakantietijd is het dus extra belangrijk om uw huis of bedrijf goed te beveiligen. Alco Beveiliging biedt daarvoor kwaliteit afgestemd op de wil van de klant. En wat als de evenementen weer starten? Wees niet bang; de service van Alco Beveiliging blijft gewoon! Het bedrijf wil uiteindelijk namelijk zowel evenementen als bedrijven en particulieren meer veiligheid bieden.

Meer berichten