Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Winnaar Ringfoto Actie van Foto Dom Melskens bekend

  •   225 keer gelezen

BOXMEER | Foto Dom Melskens heeft zaterdagavond 4 juli de winnaar van de Ringfoto Goldmember actie bekend gemaakt. De familie van de Heuvel was aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Het ging hierbij om het aankoopbedrag van de in juni gekochte camera.

De familie van de Heuvel zijn de winnaars van de maand juni. Dat was een grote verrassing. Naast het geldbedrag was mevrouw van den Heuvel ook erg blij met de bloemen.
Eigenaar Eric Kuijpers vond het erg leuk dat de familie van de Heuvel met de camera aan de slag waren gegaan en dat ze de creatieve mogelijkheden aan het uitproberen waren.

Profiteer ook. Koop een camera of objectief bij Foto Dom Melskens in Boxmeer, wordt Goldmember en profiteer van veel voordeel. Informeer in de winkel. Je wordt prettig geholpen, prijzen zijn vergelijkbaar met internet, service is uitstekend, je ontvangt gratis 5 jaar garantie, een jaar lang gratis fotoafdrukken en korting op de cursussen.

Dom Melskens is telefonisch bereikbaar via 0485-571471 of door te mailen naar info@dommelskensboxmeer.nl. Ga naar www.dommelskensboxmeer.nl voor meer informatie.

Meer berichten