OG3NE, Alain Clark, Glennis Grace en Xander de Buisonjé naar De Wolfsberg in Groesbeek. | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Xander de Buisonjé
Xander de Buisonjé (Foto: )

OG3NE, Alain Clark, Glennis Grace en Xander de Buisonjé naar De Wolfsberg in Groesbeek.

  •   keer gelezen

GROESBEEK | Tijdens de week van de Vierdaagse haalt hotel-restaurant De Wolfsberg een viertal Nederlandse topartiesten naar Groesbeek voor een exclusief concept. Onder de naam ‘De Wolfsberg Terras Vierdaagse – Live muziek in de tuin’ kun jij tijdens een culinaire belevenis deze artiesten van heel dichtbij live zien spelen. 

Vier dagen lang speelt een handjevol van de beste zangers en zangeressen van Nederlandse bodem een akoestische live-set voor een select gezelschap. Van dinsdag 21 juli tot en met vrijdag 24 juli wordt er in de ruim opgezette terrastuin van het hotel-restaurant muzikaal geborreld, geluncht en gedineerd. In een knusse setting op de mooiste plek van Groesbeek worden jij en je tafelgenoten niet alleen getrakteerd op een door de chef samengesteld arrangement, maar ook op een persoonlijk miniconcert van één van de vier artiesten. Ter omlijsting van het programma verzorgt de populaire band The Originals (bekend van o.a. Radio 538) een extra shot live muziek. Deze mannen spelen op verzoek alles wat je maar wilt horen. Met hun act behoren ze tot de beste coverbands van Nederland. 

Iedere dag speelt één van de muzikanten tijdens twee tijdslots in de tuin van De Wolfsberg: zowel in de middag als in de avond. De avondarrangementen waren in no time uitverkocht, maar er zijn nog voor alle vier de artiesten verschillende tickets beschikbaar in de middag. Het is mogelijk om een tafeltje te reserveren voor 2, 4, 5 of 6 personen met een borrel- of luncharrangement. Voor een borrel in de middag betaal je €35,00 per persoon en voor een lunch €55,00 per persoon. 

Een unieke kans, want van zo dichtbij ga je artiesten als OG3NE, Alain Clark, Glennis Grace, en Xander de Buisonjé niet snel meer zien. Ga voor het programma en tickets naar: www.dewolfsberg.nl/terrasvierdaagse

Meer berichten