Lange termijn visie Centrum Management Cuijk gepresenteerd | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Op de foto v.l.n.r.: wethouder Maarten Jilisen, burgemeester Wim Hillenaar, voorzitter CM Jozèf Rutten en centrum manager Clemens Binkhorst.
Op de foto v.l.n.r.: wethouder Maarten Jilisen, burgemeester Wim Hillenaar, voorzitter CM Jozèf Rutten en centrum manager Clemens Binkhorst. (Foto: )

Lange termijn visie Centrum Management Cuijk gepresenteerd

  •   keer gelezen

CUIJK | Maandag 6 juli heeft het bestuur van het Centrum Management Cuijk haar visie op de toekomst gegeven middels een uitgewerkt rapport van 37 bladzijden. In dit document zijn 6 thema’s benoemd waarop CM haar visie heeft geschreven. Deze thema’s zijn: Promotie, Evenementen, Aanbod & concentratie, Ruimtelijke uitstraling, Parkeren & verkeer en Leefbaar & veilig.

Volgens voorzitter Jozèf Rutten is niets in beton gegoten en zal deze visie als een “living document” voortdurend onderhevig zijn aan nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Een centrum houdt nu eenmaal altijd uitdagingen om toekomstbestendig te blijven. Het ambitieuze plan is bedoeld als leidraad voor de diverse zaken die het CM op wil pakken en als informatie naar ondernemers, organisaties, gemeente en politiek om duidelijkheid te verschaffen in onze intenties. Graag wil het Centrum management, naast het nemen van haar eigen verantwoordelijkheden, het gesprek aangaan met alle partijen die in het centrum van Cuijk iets ondernemen en/of organiseren en een manier van samenwerking zoeken om Cuijk beter op de kaart te zetten.

Meer berichten