Plezier op de kermis.
Plezier op de kermis. Foto: Jowin Boerboom

Kermissen "naar volle tevredenheid georganiseerd!"

Algemeen 1.375 keer gelezen

BEUGEN/MAASHEES | Gemeente Boxmeer kijkt met tevredenheid terug op de georganiseerde kermissen van Beugen en Maashees. Deze zijn, conform alle coronamaatregelen, goed verlopen zonder incidenten. “Petje af!”

In zowel Beugen als Maashees werd in het eerste weekend van juli kermis gevierd, hetzij in aangepaste vorm. Op het grote plein voor de kerk in Beugen is op zaterdag 4 juli en zondag 5 juli een mega groot terras neergezet genaamd TerrasXXL. 

De kermis in Maashees duurde van vrijdag 3 tot en met maandag 6 juli. Ook hier werd het kermisterrein ingevuld met een groot terras. Daarnaast werden er verscheidene evenementen georganiseerd zoals een bier- en wijnproeverij, diverse spelletjes en een alternatieve kroegentocht.

Volgens wethouder Willy Hendriks zijn beide evenementen “Naar volle tevredenheid georganiseerd!” Men moest zo veel mogelijk te blijven zitten, werden er looproutes ingericht, en waren er beperkte zitplaatsen. “Het was druk, gezellig en men had plezier. Maar iedereen hield zich ook goed aan de maatregelen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant