“Wie weet wie mijn baasje is? Ik ben de afgelopen nacht gaan wandelen in Mook en uiteindelijk wist ik niet meer waar ik naar toe moest. Mijn baasje zal mij wel missen.... “
“Wie weet wie mijn baasje is? Ik ben de afgelopen nacht gaan wandelen in Mook en uiteindelijk wist ik niet meer waar ik naar toe moest. Mijn baasje zal mij wel missen.... “ Foto: Politie Venray-Gennep

Politie zoekt eigenaar van loslopende hond Mook

Algemeen 1.318 keer gelezen

MOOK | Begin deze ochtend, omstreeks 8:00 uur, heeft de politie Venray-Gennep een oproep geplaatst op haar social media kanalen omtrent een gevonden hond. De politie trof de viervoeter alleen aan in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 juli in Mook. Alle informatie over de het baasje ontbreekt.

Vermoedelijk is de hond ‘s nachts ontsnapt en aan de wandel gegaan. Uiteindelijk wist het dier niet meer de weg terug naar huis. “Een hele aardige mevrouw heeft mij toen geholpen. De politie heeft mij naar Arnhem gebracht, en daar letten ze nu goed op mij.” schrijft politie Venray-Gennep namens het beestje.

Van wie de viervoeter is en waar hij thuis hoort, is dus niet bekend. Daarom is de politie op zoek naar de eigenaar of mensen die de hond (her)kennen. Alle tips zijn welkom. Tel: 0900 8844. “Kunnen jullie mij helpen?”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant