Momenteel worden de laatste bouwkundige puntjes op de ‘i’ gezet.
Momenteel worden de laatste bouwkundige puntjes op de ‘i’ gezet. Foto: McDonalds Boxmeer

McDonalds Beugen gaat volgende week open

Algemeen 6.675 keer gelezen

BEUGEN | Het is bijna zover. Nog een week wachten tot de McDonalds Boxmeer haar deuren zal openen. De nieuwe vestiging van de hamburgerketen staat tegenover het Maasziekenhuis in Beugen.

De wereldwijd bekende fastfoodgigant gaf zaterdag 25 juli op social media een nieuwe update van de vorderingen omtrent de bouw van het nieuwe restaurant. “We kunnen jullie bijna ontvangen, nog 1 week te gaan...” Halverwege April dit jaar is de bouw van het restaurant, mét drive-through, van start gegaan. Nu wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe eetgelegenheid. “Er wordt hard gewerkt door iedereen om op tijd klaar te zijn. We kunnen niet wachten!”

In september 2019 is er door de gemeente Boxmeer de juiste vergunning afgegeven voor de bouw van het restaurant op het terrein naast het Tango-tankstation, waar vroeger het AC-restaurant zat. Plannen om op deze locatie een McDonald's te bouwen lagen er lange tijd. Al in 2013 was er een plan om het daar te plaatsen. Toen is er hier een streep door getrokken omdat de vestiging te dicht bij de McDonald's restaurants in Cuijk en Venray zou komen te liggen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant