Else van der Sloot: “Tijdens deze minicursus combineren we een traditionele met een minder traditionele aquareltechniek.”
Else van der Sloot: “Tijdens deze minicursus combineren we een traditionele met een minder traditionele aquareltechniek.”

Else van der Sloot start minicursussen schilderen

Algemeen 795 keer gelezen

BOXMEER | Vanaf dinsdag 18 augustus start Else van der Sloot weer minicursussen schilderen. De Boxmeerse kunstenares heeft in de loop der tijd meer en meer haar eigen teken- en schilderstijl ontwikkeld, en wilt dit met iedereen delen. In een drietal verschillende minicursussen leert ze iedere aspirant schilder dan ook de fijne kneepjes van de kwast.

De eerste minicursus ‘Beestachtig leuk schilderen’ zal vier dinsdagochtenden plaatsvinden, startend vanaf 18 augustus. Binnen deze cursus staan dieren centraal, alsof ze zo uit het canvas weg kunnen lopen. Else: “Je leert op een heel leuke snelle manier te schilderen met acrylverf, met een dier in de hoofdrol. ”

De andere twee minicursussen centreren zich rond modern aquarellen. Bij deze cursus staan juist de portretten centraal. “Tijdens deze minicursus combineren we een traditionele met een minder traditionele aquareltechniek.” Deze cursussen vinden plaats op donderdagochtend en – avond. De eerste minicursus start in de ochtend van 18 augustus.

De kosten van alle minicursussen bedragen €94,- euro, inclusief alle materialen. Kijk voor meer informatie op de website: www.artenelse.nl, onder het kopje “cursussen” of bel 06 20 79 92 98

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant