Al twintig jaar is Lunchroom Markant een bekende eetgelegenheid in het hart van Sint Anthonis.
Al twintig jaar is Lunchroom Markant een bekende eetgelegenheid in het hart van Sint Anthonis.

Lunchroom Markant viert 20-jarig jubileum

Algemeen 629 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Begin juli was het dan zover: lunchroom Markant in Sint Anthonis mocht 20 kaarsjes uitblazen. Een bijzondere leeftijd waar de eveneens bijzondere eetgelegenheid even bij wilt stilstaan.

Wat deze lunchroom zo bijzonder maakt is dat het onderdeel uitmaakt van Bronlaak, de organisatie die zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De cliënten, voor Markant gewoon medewerkers, zetten zich dagelijks in om de gasten te voorzien van de lekkerste lunches. En dat nu dus al twintig jaar! “Ze maken echt alles zelf, de soepen, de quiches, de tonijnsalade. Ook het gebak wordt volledig door onze medewerkers gebakken.” vertelt een leidinggevende van Markant. En het is dit smakelijke gebak waarmee Markant het mooie jubileum van kracht voorziet. Samen met een kopje verse koffie en flinke toef slagroom is dit huisgemaakte gebak de jubileumaanbieding.

Om ook met de medewerkers de mijlpaal te vieren stond een leuk uitje in agenda. Helaas kon dit door het coronavirus niet doorgaan. “Daarom zijn we met alle cliënten gewoon in Markant gaan zitten en hebben we lekker eten laten komen. Dat was een geweldig gezellige avond, onze medewerkers hebben er van genoten!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant