De ondertekening door Karel van der Velden, de Voorzitter van Stichting LOL.
De ondertekening door Karel van der Velden, de Voorzitter van Stichting LOL.

KBO Landhorst en Stichting LOL slaan de handen inéén

Algemeen 326 keer gelezen

LANDHORST | KBO Landhorst en Stichting LOL (Leefbaar Ouderen Landhorst) slaan de handen inéén. Alle activiteiten van Stichting LOL worden per augustus in ongewijzigde vorm overgenomen door KBO Landhorst. Stichting LOL houdt vanaf dat moment ook op met bestaan.

“KBO Landhorst prijst zich gelukkig met het feit dat ook de vrijwilligers van de activiteiten van St. LOL hun medewerking hebben toegezegd en voor de deelnemers aan de activiteiten- en voor de bezoekers van de koffieochtenden verandert er dus niets.”

Vrijdag 24 juli heeft de formele overdracht van de huurovereenkomst tussen woningbouwvereniging Mooiland, Stichting LOL en KBO Landhorst plaatsgevonden. Hiermee wordt KBO Landhorst officieel de huurder van de ontmoetingsruimte aan de Kievitshof. Dit betekent dat alle activiteiten, net zoals voorheen, gewoon op dezelfde locatie zullen blijven plaatsvinden.

“KBO Landhorst en Stichting LOL zijn er van overtuigd dat ‘op deze manier verder gaan’ een goede stap is om de leefbaarheid, de aandacht en de zorg van- en voor de Ouderen in Landhorst te waarborgen. Juist nu kleine kernen in straks een nieuwe grote gemeente hun stem moeten laten horen, en op een wijze dat zij ook gehoord worden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant