Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Gratis Summer basketball clinics Gennep Cougars
Gratis Summer basketball clinics Gennep Cougars (Foto: )

Gratis Summer basketball clinics Gennep Cougars

  •   33 keer gelezen

GENNEP | Basketbalvereniging Gennep Cougars gaat in augustus basketbalclinics geven aan jongeren tot 21 jaar. Startend vanaf zondag 2 augustus zal de internationaal bekende toptrainer Nikola Radic drie achtereenvolgende zondagen fundamental-trainingen geven. 

Onder andere het schieten, passen, dribbelen en slimme bewegingen om de tegenstander te passeren, komen in de clinics aan bod. De drie clinics worden buiten gegeven, op het veldje achter de locomotief aan de Brabantweg in Gennep.

Per zondag vinden er twee clinics plaats, verdeeld over twee leeftijdsgroepen. De eerste leeftijdsklasse, kinderen tot en met 12 jaar, kunnen basketballen tussen 9:30 en 10:30 uur. De tweede, voor kinderen van 13 tot 21 jaar, kunnen terecht van 10:45 tot 12:00 uur. De eerste clinics worden gestart op zondag 2 augustus. De anderen vinden de daaropvolgende zondagen (9 en 16 augustus) plaats.

“Meld je aan door een e-mailtje te sturen naar gennepcougars@gmail.com met daarin je naam en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Gebruik als onderwerp "Summer FUNdamentals" en geef even aan of je 1, 2 of alle 3 de clinics wil volgen en dus ook op welke data je kunt. We maken dan een groepsapp aan op basis van de aanmeldingen en ontvang je daar dan de eventuele relevante informatie, mocht het bijvoorbeeld slecht weer zijn en de clinic niet doorgaan. Het is ook mogelijk om Richard Teunesen een appje te sturen als je wilt deelnemen (06-42561821).”

Meer berichten