Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
In dit 30 minuten durende gesprek kunnen alle vragen omtrent de verduurzaming van woningen gesteld worden.
In dit 30 minuten durende gesprek kunnen alle vragen omtrent de verduurzaming van woningen gesteld worden. (Foto: Gemeente Boxmeer)

Vanaf 7 september gratis spreekuren duurzaam wonen

  •   90 keer gelezen

BOXMEER | Om mensen te helpen met het besparen op de energiekosten, organiseert Brabant Woont Slim een spreekuur in de Boxmeerse bibliotheek. Vanaf maandag 7 september kunnen er gratis spreekuren worden geboekt met een adviseur van Brabant Woont Slim. In dit 30 minuten durende gesprek kunnen alle vragen omtrent de verduurzaming van woningen gesteld worden.

“Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie? Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?” Zo maar een handjevol vragen waar de adviseur mee kan helpen. In het gesprek wordt er meegedacht aan ieders persoonlijke situatie. 

Mensen kunnen vanaf 7 september zelf een geschikt moment plannen, zowel de datum als het tijdslot (tussen 18:00 en 20:00 uur). Het inplannen van een afspraak kan tot 48 uur van te voren, via https://brabantwoontslim.nl/boxmeer/spreekuur-boxmeer/

Meer berichten