Haalt Angels Rule morgen de finale van 'We want more'? | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Zelfs Willeke Alberti sprak haar waardering uit voor de talentvolle Boxmerenaren.
Zelfs Willeke Alberti sprak haar waardering uit voor de talentvolle Boxmerenaren. (Foto: William Rutten)

Haalt Angels Rule morgen de finale van 'We want more'?

  •   keer gelezen

BOXMEER | Morgen is het dan zo ver: de halve finale van het nieuwe televisieprogramma ‘We want more’. De bekende Boxmeerse groep Angels Rule zal in deze spannende uitzending tot het uiterste gaan om die felbegeerde finaleplaats te bemachtigen. Vrijdag 31 juli is vanaf 20:30 uur op SBS6 te zien of Angels Rule daadwerkelijk de finale weet te behalen.

De talentvolle groep, bestaande uit Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen, Roel Verheggen en pianist Robert Lemmens, pakte in de eerste rond de jury volledig in. Hun eigen arrangement van Coldplay’s ‘Fix You’ overtuigde de jury er van om op de knop ‘I want more’ te drukken, met een halve finaleplaats tot heugelijk gevolg. De video van dit daverende optreden is op social media zelfs al ruim een miljoen keer bekeken.


Mini theatertour
In het najaar start Angels Rule met een mini theatertour 'Wings". In deze tour zijn ze onder andere te zien in schouwburg Cuijk (woensdag 19 september) en Venray (zaterdag 24 oktober). Daarnaast geven ze op donderdag 9 augustus een concert getiteld 'Liefs uit Lottum' in de Lottumse kerk, daar waar ze in 2008 tijdens het vermaarde rozenfestival hun eerste concert als Angels Rule gaven.

Tickets en meer info is te verkrijgen via angelsrule.nl

Meer berichten