Bloemen omringen boom fatale ongeluk Overloon | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Rondom de stam van de boom zijn diverse bloemen, kaartjes, foto’s, gedichtjes en nepkaarsjes geplaatst, ter nagedachtenis aan slachtoffer.
Rondom de stam van de boom zijn diverse bloemen, kaartjes, foto’s, gedichtjes en nepkaarsjes geplaatst, ter nagedachtenis aan slachtoffer. (Foto: Mans Pere)

Bloemen omringen boom fatale ongeluk Overloon

  •   keer gelezen

OVERLOON | Aan de Venrayseweg is een flinke bloemenzee ontstaan op de plaats waar zondagavond 26 juli een 21-jarige automobiliste om het leven kwam. Rondom de stam van de boom zijn diverse bloemen, kaartjes, foto’s, gedichtjes en nepkaarsjes geplaatst, ter nagedachtenis aan slachtoffer.

De grote hoeveelheid liefdevolle berichtjes, bloemen en andere voorwerpen van familie, vrienden en kennissen, laten zien hoeveel verdriet het verlies van de jonge vrouw tot gevolg heeft gehad. Aan de boom zelf is een houten kruisje opgehangen, daarboven is een foto van het slachtoffer geplaatst.

De jonge vrouw uit Overloon reed die bewuste zondag op de Venrayseweg in de richting van Venray, toen ze de macht over het stuur verloor. Hierdoor botste ze met haar auto tegen de desbetreffende boom.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, snelden spoedig naar de locatie, maar helaas tevergeefs. De automobiliste was ter plaatse aan haar verwondingen overleden.

Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet duidelijk. De verkeersongevallendienst onderzoekt de mogelijke aanleidingen.


Meer berichten