Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Vorige week werd de laatste hand gelegd aan het pand.
Vorige week werd de laatste hand gelegd aan het pand. (Foto: McDonalds Boxmeer)

McDonald's Beugen opent vandaag de deuren

  •   keer gelezen

BEUGEN | Deze ochtend, om 11:00 uur stipt, zal de McDonald's in Beugen dan eindelijk de deuren openslaan. Velen in de regio wachten met smart op de opening van de nieuwe vestiging van de bekende hamburgerketen. Het restaurant, mét drive-through, staat tegenover het Maasziekenhuis naast de Tango in Beugen.

De bouw van het restaurant ging medio april van start en is gedurende de hele coronaperiode gestaag verlopen. “Er wordt hard gewerkt door iedereen om op tijd klaar te zijn. We kunnen niet wachten!” schreef de hamburgergigant vorige week op Facebook. Nu zijn alle laatste puntjes op de ‘i’ gezet, is het frituurvet warm en staat de crew te trappelen om te beginnen.

Hoewel het restaurant al helemaal klaar is, is het assortiment nog net niet helemaal volledig. “Om te zorgen dat iedereen een goede McDonalds’s ervaring krijgt starten wij met openingstijden van 11.00u tot 22.00u. In een later stadium voegen we ontbijt toe. Tot gauw!”

Het plan om een McDonald's te bouwen tegenover het Maasziekenhuis heeft lange tijd op de plank geleden.. Al in 2013 ontstond het idee om het daar te plaatsen. Toen is er hier een streep door getrokken omdat de vestiging te dicht bij de McDonald's restaurants in Cuijk en Venray zou komen te liggen. In september 2019 is er door de gemeente Boxmeer dan toch de juiste vergunning afgegeven voor de bouw van het restaurant.

Meer berichten