Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
In september gaan de musicallessen weer van start!
In september gaan de musicallessen weer van start! (Foto: marieke rongen)

In september gaan de musicallessen weer van start!

  •   keer gelezen

BOXMEER | Heb je voor jouw kind al eens aan musicallessen gedacht? Op donderdag 10 september gaan de musicallessen bij Étoile weer van start bij de Driewiek in Boxmeer. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. 

In wekelijkse lessen van een uur, wordt er kennis gemaakt met alles wat met musical te maken heeft. “Musicalles is voor kinderen niet alleen een leuke hobby, het is bovendien heel goed voor hun emotionele ontwikkeling. Door een rol te spelen leert een kind zich beter te uiten en losser te bewegen. Ook wordt het zich meer bewust van het gebruik van mimiek, emoties, stem en lichaam.” Aldus musicalschool Étoile. “Musicallessen zijn dan ook niet per definitie voor kinderen die uit zichzelf al graag veel publiek trekken. Het kan juist voor verlegen kinderen heel goed zijn om musicallessen te volgen. Zij zullen meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Kinderen leren om samen te werken, voor elkaar open te staan en zich een houding binnen de groep te geven. En trots dat ze op zichzelf zijn als ze een 'rol' spelen voor het publiek tijdens de kijklessen en eindvoorstellingen!”

Aan het einde van het musicalseizoen wordt er uiteraard afgesloten met een grote voorstelling in het theater. 

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Leonie Wintjes via leonie@musicalschooletoile.nl, 0645370212 of bezoek de website: www.musicalschooletoile.nl. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor een gratis proefles.

Meer berichten