Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het kostte wat moeite, maar Firmin (links) en Kevin (rechts) werden rijkelijk beloond. (Foto: McDonalds Boxmeer)
Het kostte wat moeite, maar Firmin (links) en Kevin (rechts) werden rijkelijk beloond. (Foto: McDonalds Boxmeer) (Foto: McDonalds Boxmeer)

De McDonald's in Beugen: "ik ga zo dadelijk weer!”

  •   keer gelezen

BEUGEN | Zaterdagochtend 1 augustus, om 11:00 uur stipt, heeft de McDonald's in Beugen dan eindelijk de deuren geopend. Velen in de regio hebben met smart gewacht op de opening van de nieuwe vestiging van de bekende hamburgerketen. Zo ook Kevin Koch en Firmin Jeurrissen, die als eerste door de McDrive gingen. 

“Om 9:00 uur stonden we daar te wachten op de opening. We wilden er echt zeker van zijn dat we de eersten waren” vertelt Kevin enthousiast. “We zijn beide geboren en getogen in Boxmeer. Als de Mac er over veertig jaar nog staat, dan kunnen wij zeggen dat we de eersten waren. Dat is toch leuk!”

Big Mac menu
Toch liep het plan niet helemaal gesmeerd. “We hebben rustig twee uur wat muziek geluisterd in de auto, waardoor de accu leeg raakte. We moesten toen de auto door de drive-through duwen” lacht Kevin. Maar uiteindelijk werd dit allemaal rijkelijk beloond met een Bic Mac menu (mét bacon) voor Kevin, en McNuggets en cheesecake voor Firmin.

Nieuwe vestiging
De nieuwe vestiging van de Amerikaanse hamburgergigant is gevestigd tegenover het Maasziekenhuis in Beugen. Het idee om op deze locatie een McDonald's te bouwen heeft lange tijd op de plank gelegen, al sinds 2013 om precies te zijn. Toen is er een streep door het plan getrokken omdat de vestiging te dicht bij de restaurants in Cuijk en Venray zou komen te liggen. In september 2019 is er door de gemeente dan toch de juiste vergunning afgegeven voor de bouw van het restaurant.

Inmiddels is de nieuwste McDonald's van Nederland al enkele dagen geopend, tot groot genoegen van Beugen en Boxmeer. Voor Kevin betekent dit echter ook een klein beetje slecht nieuws. “Ik ben er nu al vier keer geweest. Daar gaat mijn maandsalaris.” grapt hij. “Hij is eigenlijk iets té dicht bij nu, ik ga zo dadelijk weer!”

Meer berichten