Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Angels Rule: "We hadden nooit verwacht het zo ver te schoppen of op tv te komen." (Foto: William Rutten)
Angels Rule: "We hadden nooit verwacht het zo ver te schoppen of op tv te komen." (Foto: William Rutten) (Foto: William Rutten)

Angels Rule: 'We hebben alleen maar gewonnen'

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het is de Boxmeerse zanggroep Angels Rule helaas niet gelukt de finale van de bekende zangwedstrijd ‘We want more’ te bereiken. Vrijdagavond 31 juli wist Angels Rule de vakjury van het SBS6 programma niet voldoende te overtuigen. Toch kijken de Boxmerenaren louter positief terug op het avontuur. “We hadden niets te verliezen, enkel en alleen maar te winnen!”

De Boxmerenaren zongen vrijdag het lied ‘Hard To Say I'm Sorry’, origineel van de band ‘Chicago’. De talentvolle groep, bestaande uit Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen, Roel Verheggen en pianist Robert Lemmens, wist het lied op prachtige wijze een andere, eigen twist te geven. Jurylid André Hazes was dan ook laaiend enthousiast: “Jullie samenzang is prachtig en ook individueel zijn jullie als zangers heel erg sterk.” Mahi Khalesi, A&R manager bij Sony Music was als vakjury minder positief: “Ik ben het er helemaal mee eens dat de zang prachtig was, maar ik vond het gewoon een beetje saai.”

Gelukkig is Angels Rule niet rouwig om het stranden in de halve finale. “Het was een waanzinnig gaaf avontuur.” aldus Roel Verheggen. “We hadden nooit verwacht het zo ver te schoppen of op tv te komen. De opnames van de eerste ronde waren half februari, daarna kwam al snel corona om de hoek kijken met alle complicaties van dien. “Uiteindelijk vonden de opnames van de halve finale begin juni plaats. In de eerste ronde was er nog publiek, tijdens de halve finale niet. Dat geeft een hele andere vibe. Daarnaast moesten we nu ook 1,5 meter uit elkaar staan en dat is heel lastig als je close harmony zingt. En dat is ook wel wat saaier om naar te kijken ja.”

Maar voor Angels Rule maakt het allemaal niet zo veel uit. “We wilden vooral wat meer naamsbekendheid buiten de regio krijgen. Wij hoeven geen grote theatertour met 95 shows per jaar.” Er openen zich nu nieuwe deuren, een mini theatertour staat voor het najaar gepland en daar is Angels Rule apetrots op. “We voelen totaal niet dat we verloren hebben, alleen maar gewonnen.”

Meer berichten