Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het Emmausklooster bij Velp, misschien wel het stilste plekje van Nederland.
Het Emmausklooster bij Velp, misschien wel het stilste plekje van Nederland. (Foto: )

Retraite naar het ontspannen Emmausklooster in Velp

  •   keer gelezen

VELP | Dagje onthaasten en ontspannen? Tijd voor jezelf, een dag helemaal voor jou, een dag genieten? Gezondheidscoach Angelien van den Heuvel neemt je graag mee naar het Emmausklooster te Velp, voor een ontspannen en inspirerende retraite naar “het stilste plekje van Nederland.”

Het woord ‘Gezondheidscoach’ dekt misschien maar half de lading. Angelien is namelijk stresscounselor, hormoon & orthomoleculair therapeut en leefstijlcoach. "Al deze kennis, samen met mijn eigen ervaringen, gebruik ik om ook andere mensen te begeleiden naar een gezonder en evenwichtiger leven." Als geen ander kent ze dus het belang van ontspanning. Een reis met haar naar het Emmausklooster staat dan ook garant voor een herboren gevoel. “Een reis met mooie momenten, oefeningen, gesprek, stilte, meditatie, ademhalingsoefening, wandelen, een heerlijke lunch, inzichten, balans en genieten.” aldus Angelien.

Iedereen die een dagje pure ontspanning goed kan gebruiken wordt zaterdag 22 augustus om 9:30 verwacht bij de Emmausklooster te Velp. Omstreeks 16:00 uur die middag kan iedereen ontspannen en herboren de reis naar huis starten. De kosten van deze ontspannen inspiratiedag bedragen €89,00, aanmelden kan via https://academieangelien.nl/product/ontspannings-inspiratie-dag/

Meer berichten