Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De Stap & trap vierdaagse. 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten
De Stap & trap vierdaagse. 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten (Foto: Aileen van Tilburg)

Cuijk Beweegt brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

  •   keer gelezen

CUIJK | Van 18 t/m 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar; wat doet sport met jou? Sport en bewegen zorgt voor een gezond Cuijk. Daarom organiseert Cuijk Beweegt samen met partners in de sportweek verschillende activiteiten voor jong en oud. Beweeg je mee?

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Cuijk supertoffe activiteiten voor jong én oud, zoals een sportdans, de wedstrijd voor sportiefste klas van Cuijk en een leuke kickboks clinic. Ook organiseren we de Stap & trap vierdaagse. Een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers met behulp van een app de uitdaging aangaan om 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten. Deze app registreert de bewogen afstand en tijd en je kunt andere deelnemers live volgen. Maar dat is nog niet alles. Verenigingen dragen hun steentje bij en zorgen met open trainingen voor extra beweging om het beweegtalent bij jong en oud naar boven te halen. Genoeg te beleven en te ontdekken”, aldus beweegcoach Osama.

Sport doet iets met je
Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Osama Arrogi via osama@cuijkbeweegt.nl. Samen zorgen we voor een fantastische week!

Kijk op www.cuijkbeweegt.nl voor alle activiteiten van Cuijk Beweegt en de verenigingen tijdens de Nationale Sportweek. 

Meer berichten