Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Peter en Jolanda Linders zijn er weer helemaal klaar voor.
Peter en Jolanda Linders zijn er weer helemaal klaar voor. (Foto: )

Vakantie editie van Linders&Linders

  •   keer gelezen

CUIJK | Presentatoren Peter en Jolanda Linders zijn gedurende de zomervakantie twee weken lang tijdens het krieken van de dag weer te aanwezig bij Omroep Land van Cuijk. Iedere werkdag zijn ze om 7:00 uur in de studio te vinden, met veel aandacht voor iedereen die vroeg uit de veren moet.

Bakkers, mensen werkzaam in de gezondheidszorg en truckchauffeurs, zomaar een handjevol beroepsgroepen waarbij de wekker soms uitzonderlijk vroeg rinkelt. Peter en Jolanda zullen deze vroege vogels weer bijstaan met een interessant programma. Bijvoorbeeld de behandeling van de ochtendkranten in samenwerking met de Nieuwsdienst. Daarnaast zal in het eerste uur iedere ochtend gebeld worden met de Graafse Trucker Ronny Volenberg die verslag doet van zijn reis naar allerlei internationale bestemmingen. Ook zal de bekende Gouden Belbox weer zijn ronde doen in het Land van Cuijk en kunnen luisteraars iedere dag een overheerlijke verse taart winnen.

Meer info is te vinden op de website www.omroeplandvancuijk.nl. Het programma is te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM frequenties en via de website. De uitzending is ook te volgen op uw smartphone via www.omroeplvc.nl

Meer berichten