Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Een impressie vaanaf de hoek Bleekstraat-Molenstraat
Een impressie vaanaf de hoek Bleekstraat-Molenstraat (Foto: Gemeente Gennep)

Start herinrichting Pottenhoek Gennep

  •   keer gelezen

GENNEP | Infrabedrijf Gebra Infra start maandag 24 augustus met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Pottenhoek in Gennep. Daaronder vallen de Molenstraat, Bleekstraat en Oliestraat. Deze herinrichting richt zich op het verbeteren van de uitstraling, betere waterhuishouding en het beperken van parkeeroverlast. Daarbij wordt rekening gehouden met de verkeersveiligheid. 

Om de overlast te beperken, worden de werkzaamheden in vijf fasen uitgevoerd. Volgens de planning duren de werkzaamheden tot begin december 2020. Afhankelijk van weersomstandigheden en andere factoren kan hiervan worden afgeweken. Kijk voor de voorgenomen planning en de fasering op www.gennep.nl/pottenhoek.

Afsluiting kruising Zandstraat/Zuid-Oostwal
Onderdeel van de eerste fase is het afsluiten van de kruising Zandstraat/Zuid-Oostwal. Van maandag 24 augustus tot en met woensdag 26 augustus is de kruising afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Zandpoort en Picardie. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel van het kruispunt gebruikmaken. Daarvoor worden verkeersregelaars ingezet.

Inloopavond
Op dinsdag 18 augustus 2020 organiseert Gebra Infra samen met gemeente Gennep een inloopavond voor omwonenden en andere geïnteresseerden. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunt u binnenlopen bij zaal Pica Mare (Picardie 36 in Gennep). Tijdens de inloopavond krijgt u een toelichting op de planning en de fasering. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de bereikbaarheid en de situatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Meer berichten