Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
"We zijn blij dat we in deze tijden ook anderen kunnen blijven helpen."
"We zijn blij dat we in deze tijden ook anderen kunnen blijven helpen." (Foto: MSD Nederland)

MSD doneert maar liefst 5000 mondkapjes aan Pantein

  •   keer gelezen

BOXMEER | MSD Nederland heeft maar liefst 5000 chirurgische mondmaskers gedoneerd aan Zorgcentra Pantein. De gulle donatie werd begin augustus gedaan en komt altijd goed van pas. Pantein is dan ook zeer dankbaar. 

“Onze hoogste prioriteit is nog altijd de veiligheid en welzijn van onze eigen collega’s maar we kijken ook zeker om ons heen.” schrijft MSD Nederland in een tweet. “We zijn blij dat we in deze tijden ook anderen kunnen blijven helpen.”

Pantein kan de gulle donatie enkel prijzen en waardeert de betrokkenheid van de farmaceutische gigant. “Het is fijn dat zij zo betrokken zijn bij de zorg in de regio.” Binnen de diverse zorgcentra van Pantein komt de gulle schenking dan ook goed van pas. “We maken nog steeds preventief gebruik van mondkapjes, dus we waarderen de schenking van MSD zeer.” De maskers worden momenteel bijvoorbeeld ingezet in het Boxmeerse expertisecentrum Madeleine. 

De chirurgische mondkapjes bieden de medewerkers van Pantein goede bescherming tegen het coronavirus. Met name aan het begin van de coronacrisis was er landelijk een groot tekort aan dergelijke mondkapjes, met veel besmettingen tot gevolg. Pantein geeft aan dat er momenteel zowel bij henzelf, als bij de landelijke verdeelpunten voor beschermingsmiddelen, voldoende mondkapjes op voorraad zijn.

Meer berichten