Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Wegwerkzaamheden aan de Siebengewaldseweg
Wegwerkzaamheden aan de Siebengewaldseweg (Foto: )

Wegwerkzaamheden aan de Siebengewaldseweg

  •   keer gelezen

GENNEP | De Siebengewaldseweg bij Gennep is vorig jaar voorzien van een nieuwe slijtlaag. Helaas zat er toentertijd te veel stof in het afstrooimateriaal, waardoor deze niet goed kon hechten aan de slijtlaag. In overleg met de gemeente gaat firma Mouwrik Waardenburg Oost herstelwerkzaamheden uitvoeren, beginnend vanaf donderdag 20 augustus. 

Die donderdag en de daaropvolgende vrijdag worden tussen 7:00 en 16:00 uur de achtergebleven resten van de slijtlaag verwijderd. De Siebengewaldseweg blijft geopend en er worden verkeersregelaars ingezet. Er geldt dan een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur. Vervolgens staan de herstelwerkzaamheden gepland voor donderdag 27 augustus vanaf 7.00 uur. De Siebengewaldseweg wordt hiervoor afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is naar verwachting op dezelfde dag rond 11.00 uur weer open. Bij regen schuiven de werkzaamheden door naar vrijdag 28 augustus, ook vanaf 7.00 uur.

De definitieve wegmarkering wordt op maandag 7 en dinsdag 8 september aangebracht. Op deze twee dagen is de Siebengewaldseweg afgesloten tussen 7.00 en 16.00 uur.

Looiseweg, Ervestraat en Horsestraat
Naast de werkzaamheden op de Siebengewaldseweg worden er ook beperkte herstelmaatregelen uitgevoerd op de Looiseweg, Ervestraat en Horsestraat. Deze werkzaamheden staan in de agenda voor donderdag 20, vrijdag 21 en donderdag 27 augustus. De wegen blijven open en er worden verkeersregelaars ingezet.

U wordt vriendelijk verzocht om uw auto op alle hierboven genoemde data niet op de rijbaan te parkeren op deze locaties tussen 7.00 en 17.00 uur.

Meer berichten