Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het programma voor 2020
Het programma voor 2020 (Foto: )

Kleine wijziging programma Nationale Sportweek Cuijk

  •   keer gelezen

CUIJK | Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar; wat doet sport met jou? Vorige week maakte Cuijk Beweegt de plannen bekend voor de invulling van de Nationale Sportweek, van 18 t/m 27 september. Echter is er een kleine wijziging in het programma.

In deze plannen werd gesproken over de Stap & trap vierdaagse. Een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers met behulp van een app de uitdaging aangaan om 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten. Helaas zal deze activiteit geen onderdeel uitmaken van het programma. 

Er zijn echter echter nog genoeg andere activiteit om lekker bij te bewegen. “We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Cuijk supertoffe activiteiten voor jong én oud, zoals een sportdans, de wedstrijd voor sportiefste klas van Cuijk, een leuke kickboks clinic en trefbaltoernooi. Maar dat is nog niet alles. Verenigingen dragen hun steentje bij en zorgen met open trainingen voor extra beweging om het beweegtalent bij jong en oud naar boven te halen. Genoeg te beleven en te ontdekken”, aldus beweegcoach Osama.

Sport doet iets met je
Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Osama Arrogi via osama@cuijkbeweegt.nl. Samen zorgen we voor een fantastische week!

Kijk op www.cuijkbeweegt.nl voor alle activiteiten van Cuijk Beweegt en de verenigingen tijdens de Nationale Sportweek. 

Meer berichten