Armbandjes voor crowdfunding Anne van Dijk | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Marion Reefs uit Vierlingsbeek en Marianne van Boekholt van Mijn Melodie uit Boxmeer, gaan armbandjes verkopen om geld in te zamelen voor Anne
Marion Reefs uit Vierlingsbeek en Marianne van Boekholt van Mijn Melodie uit Boxmeer, gaan armbandjes verkopen om geld in te zamelen voor Anne (Foto: )

Armbandjes voor crowdfunding Anne van Dijk

  •   keer gelezen

BOXMEER | De Boxmeerse Anne van Dijk ligt door haar aandoening, verschuivende (hypermobiele) nekwervels, gevangen in eigen bed. Helaas wordt de aandoening in Nederland niet erkent. In Barcelona kan Anne een complexe operatie ondergaan waarmee ze haar leven een beetje terug krijgt. Omdat hier maar liefst €130.000 euro voor nodig is, is Anne een crowdfunding gestart. Om haar te steunen gaan Marion Reefs uit Vierlingsbeek en Marianne van Boekholt van Mijn Melodie uit Boxmeer, armbandjes verkopen. De opbrengst gaat volledig naar annesfightforlife.nl

“Toen ik ernstig ziek werd was er de reguliere zorg voor mij en de behandeling sloeg aan. Ik weet als geen ander wat het is om te moeten gaan denken aan je afscheid. Maar ik had geluk, bijna 5 jaar later mag ik nog steeds genieten van al het moois om mij heen.” schrijft Marion Reefs. “Voor Anne van Dijk is alles een ander verhaal, ze heeft nog één grote kans om ook nog te kunnen gaan genieten van al het moois om haar heen en dat is een levensnoodzakelijke operatie.”

“Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois.” vinden Marion en Marianne. Daarom zijn ze gestart met het verkopen van armbandjes. Alle kleine beetjes helpen immers. Voor slechts €2,50 kun je zo’n armbandje kopen bij Ictoria aan de Koorstraat 53 in Boxmeer. De opbrengst gaat volledig naar www.annesfightforlife.nl. Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met Marion voor meer informatie of grotere bestellingen: contact@marionreefs.nl.

Meer berichten