Luuk van der Steen kijkt naar Coen van Beljouw (R)
Luuk van der Steen kijkt naar Coen van Beljouw (R) Foto: Peter Kuijpers

Heeswijk moet winst aan Erp laten

Voetbal 389 keer gelezen

HEESWIJK – Erp won donderdagavond het tweede oefenduel met 1-4 bij Heeswijk. Na een 1-1 ruststand sloegen de Erpenaren in de tweede helft toe. Even hield heel Erp de adem in bij botsing van Yoeri Vissers en hij op het kunstgras bleef liggen. De sterspeler van Erp was eerder een jaar uit de running ook met een knieblessure. Later kon hij melden dat het goed was met zijn knie: “Hij voelt wat stijf aan, maar ik denk dat het meevalt” ,aldus Vissers die opende naar 0-1 met en vrije trap.

Door: Peter Kuijpers

Bij Heeswijk speelde Arjen Haast weer in de basis en daar is niet alleen trainer Stef Sijbers blij mee. Opvallend was de terugkeer van Veghelaar Turgay Arslan (38): “Het spreekwoord zegt dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, daar ben ik dus. Ik voelde me fit, dus wil ik het nog wel een jaartje proberen.” Dat deed de krasse knar niet eens onverdienstelijk. Erp kwam al snel op een 0-1 voorsprong toen hij doelman Sebastiaan de schouwer verraste met een vrije trap vanaf links. Heeswijk kwam terug nadat Erp vergat door te drukken. Doelman Dennis van Ballegooy kreeg de bal niet klemvast waarna Sten van den Berg profiteerde en de gelijkmaker binnen werkte. De Erp doelman haalde verhaal bij de Lambert van de Ven, de arbiter van dienst, maar die was niet op andere gedachten te brengen.

Emiel van der Sanden gaat op Arjen Haast af (20)

De Schouwer
Na rust een totaal ander Erp dat een raketstart kende. Voor de brigade van trainer Stef Sijbers met de ogen geknipperd had lagen er al twee treffers achter De Schouwer. Luuk van der Steen en Joep Offermans mochten afdrukken. Joost van Dijk bepaalde met zijn treffer de 1-4 eindstand.