Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Doe jij ook mee?
Doe jij ook mee? (Foto: )

Doe mee met het Maas Driehoek tourspel!

  •   keer gelezen

Ben jij een kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Maas Driehoek Tourspel 2020. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner gaat aan de haal met een gloednieuwe Cannondale 700 Optimo racefiets ter waarde van 1199.00 euro. De fiets wordt beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk

De Tour de France gaat op zaterdag 29 augustus van start in Nice. Later dan normaal dus, want vanwege het coronavirus heeft de organisatie voor eind augustus gekozen. Het wordt een Ronde van Frankrijk die voornamelijk door het zuiden van het land gaat en waarbij de renners flink wat hoogtekilometers af moeten leggen. Op 20 september finisht het peloton op de Champs-Élysées in de Franse hoofdstad Parijs.

Wielerteam
Wie zal er dit jaar gaan winnen? Met Christopher Froome en Steven Kruijswijk doen er twee toprenners niet mee. En welke sprinters gaan er voor de overwinning? Aan u de taak om een zo goed mogelijk team te selecteren. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via de website https://poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2020. Lees van tevoren de spelregels even goed door.

Prijzen
Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, allen weekbladen van Uitgeverij Talvi BV. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Meer berichten