Jordie van der Laan (midden) heeft getekend bij DOVO.
Jordie van der Laan (midden) heeft getekend bij DOVO. Foto: Voetbal-shoot.nl

Cuijkse spits Jordie van der Laan keert terug bij DOVO

Voetbal 1.431 keer gelezen

VEENENDAAL | Jordie van der Laan is met ingang van dit seizoen de nieuwe spits van DOVO. De aanvaller tekent voor een seizoen bij de derde divisieclub uit Veenendaal. In de zomer van 2018 maakte de Cuijkenaar (26) al eens de overstap naar DOVO, maar hij kreeg toen de kans om profvoetballer te worden bij Telstar.

De afgelopen seizoenen was Van der Laan actief bij Kozakken Boys en ASWH. Voor zijn periode bij Telstar speelde Van der Laan bij JVC Cuijk, Juliana'31 en FC Lienden. "Ik voelde me in 2018 al prima thuis bij DOVO. De kans die ik kreeg bij Telstar om mijn eerste profcontract te tekenen kon ik niet laten lopen. Maar nu ben ik weer terug en kan ik afmaken waar ik toen aan begonnen was’’, aldus Van der Laan op de website van DOVO, waar ook de oud-JVC'ers Simon van Zeelst en Shanon Carmelia onder contract staan. 

'Meer mogelijkheden'
Trainer en manager Scott Calderwood van DOVO is tevreden met de komst van de aanvaller. "Met de komst van Van der Laan krijgen we meer mogelijkheden. Het is een goede voetballer en goede spits, we kunnen hem er uitstekend bij hebben. Ik ben de club en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt dan ook zeer dankbaar."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant