"Nu we het dit jaar in onze gemeente zonder de kermissen moeten doen gaan we maar eens terug de tijd in."

Mega fotoreportage als alternatief voor kermis

Algemeen 616 keer gelezen

BEERS/CUIJK/HAPS | Wegens het coronavirus en alle maatregelen zijn de kermissen in de gemeente Cuijk allemaal afgelast. Om toch een beetje dat kermisgevoel te krijgen gaat de organisatie van de kermis in Cuijk de komende weekenden mega fotoreportages plaatsen op hun Facebookpagina. Ieder weekend worden er kermisfoto’s van door de jaren heen op de pagina geplaatst. 

“Nu we het dit jaar in onze gemeente zonder de kermissen moeten doen gaan we maar eens terug de tijd in.” leest het op de Facebookpagina van de organisatie. “En daarom in de loop van het volgende weekend (5 en 6 september) een mega reportage met foto's van de kermis in Haps, door de jaren heen hier op Facebook.” Hetzelfde wordt een weekend later (12 en 13 september) gedaan voor de Cuijkse kermis. Het weekend daarna (19 en 20 september) staat de Beerse kermis in de schijnwerper.

Vele jaren terug
In de fotoreportage komen foto’s van de editie van vorig jaar voorbij, maar ook van vele jaren en decennia terug. “Misschien ziet u uzelf nog terug in de tienerjaren want we gaan soms vele jaren terug in de tijd, en met vele jaren bedoel ik ook echt vele jaren. Wat dacht u van 15 jaar geleden. Toen u 15 was, en nu 30 en misschien wel getrouwd en kinderen heeft.”

De foto's zijn te zien op facebook.com/kermisincuijk/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant