Afbeelding
DorpsDeal van de week

Afslanken en spieropbouw zonder inspanning bij Shape and More in Mill

Algemeen 733 keer gelezen

Ben je klaar met die overtollige kilo’s en wil jij weer lekker in je vel zitten? Maak nu kennis met deze unieke behandeling bij Shape and More in Mill. Met behulp van een innovatief afslankapparaat verlies jij gegarandeerd centimeters en maak je korte metten met cellulite. Je betaalt nu maar €27,50 (31% korting) voor deze behandeling. 

Het apparaat maakt gebruik van ultrasound en elektrostimulatie en stimuleert zo het duurzame afslankproces. Een behandeling duurt zo’n 40 minuten en staat gelijk aan een lange, intensieve work-out. Het apparaat doet het zware werk en jij kunt lekker ontspannen. Ontdek het nu zelf en maak snel een afspraak!

Maak kennis met deze innovatieve afslankbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van ultrasound en elektrostimulatie incl. intake bij de eerste behandeling.
Het apparaat doet het werk terwijl jij lekker ontspant! Geschikt voor het behandelen van heupen, buik, taille, benen en bovenarmen. Direct resultaat: tijdens de eerste behandeling kan je al tussen de 4 en 15 cm kwijtraken (gemeten op taille, buik, heupen en bovenbenen). Uitgevoerd door een ervaren specialist. Je verliest centimeters en maakt korte metten met cellulite.

Wil je snel starten met afvallen?
Koop dan snel je vouchers op https://www.dorpsdeals.nl/product/afslanken-en-spieropbouw-zonder-inspanning/

Shape and More
De Doorgang 6, 5451 VW Mill
Website: www.shapeandmore.nl
Facebook: @Shapeandmore

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag 09.00 uur tot 21.00 uur.
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant