Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Door de nieuw opgehangen schermen kan iedereen bij Lilian vrijuit werken aan een betere gezondheid.
Door de nieuw opgehangen schermen kan iedereen bij Lilian vrijuit werken aan een betere gezondheid. (Foto: )

Coronaproof bewegen en afslanken bij Lilian

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het Boxmeerse bewegings- en afslankinstituut Lilian is weer volledig geopend voor iedereen die weer meer wil gaan bewegen. Of het nu is om nét lekkerder in je vel te zitten, of de strijd aan te gaan met de vakantie- en coronakilo’s, Lilian helpt graag. Het hele instituut is zodanig ingericht dat iedereen op een veilige, coronavrije manier de spieren kan losgooien.

“Ik ben elf weken dicht geweest.” vertelt Lilian “Dat ik dan nu ook weer aan de slag mag vind ik echt super. Gelukkig zijn ook veel van mijn vaste mensen trouw teruggekomen.” Maar uiteraard komen deze vaste klanten niet allemaal tegelijkertijd terug bij Lilian, ze hanteert immers een strikt beleid wat betreft de hoeveelheid mensen in het instituut. “Er zijn hier nooit meer dan acht mensen aanwezig. Zo is er meer ruimte om afstand te houden.” Daarnaast maakt Lilian alles grondig schoon en wordt alles goed geventileerd. “Het tocht misschien een beetje” grapt ze, “maar er is nu wel veel natuurlijke luchtcirculatie.”

Met deze nieuwe maatregelen kan iedereen dus weer met een gerust hart slenderen, cardio trainen of plaatsnemen op de powerplate. Samen met een persoonlijk voedingsadvies helpt Lilian de centimeters terug te dringen en de gezondheid op te voeren. Geïnteresseerd? Loop vrijblijvend eens binnen bij Lilian op 't Zand 29C te Boxmeer, of bel (0485) 52 15 53.

Meer berichten