Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Patricia Barten, Mark Bruin en Edo Berghorst staan voor ieder merk of model klaar en zorgen dat je weer snel de weg op kunt.
Patricia Barten, Mark Bruin en Edo Berghorst staan voor ieder merk of model klaar en zorgen dat je weer snel de weg op kunt. (Foto: )

Autobedrijf Mark Bruin zet net dat stapje extra

  •   keer gelezen

CUIJK | Veel autobedrijven hebben zich gevestigd in Cuijk. Van grote bekende dealerketens tot kleinschalige alleskunners met gouden handjes. Autobedrijf Mark Bruin valt ongetwijfeld in die laatste categorie. Mark kent zijn klanten en onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering. “Als een klant niet vrolijk binnenkomt omdat er iets mis is met zijn auto, dan is het aan mij om hem weer blij te laten vertrekken.”

“Laatst bleek een stuk van iemands uitlaat kapot te zijn gegaan.” vertelt Mark. “Dat kan ik natuurlijk gewoon vertellen, maar ik kan ook een foto of filmpje naar die klant sturen. Je hoeft dan echt geen automonteur te zijn om te zien dat er iets niet helemaal in orde is.” Mede dankzij deze manier van werken, vol persoonlijke aandacht en transparantie kon hij zijn andere ZZP werk opzij schuiven om zich volledig te focussen op zijn autobedrijf. “Het wordt steeds drukker. Daarom is sinds kort Edo Berghorst ons team komen versterken. We kunnen zijn 23 jaar ervaring goed gebruiken!”

Mark is bij wijze van spreken met de steeksleutel in zijn hand geboren. Al op jonge leeftijd werkte hij aan fietsen, brommers en later auto’s, “gewoon bij mijn ouders in de garage”. Na het behalen van de juiste diploma’s en het opdoen van veel ervaring, heeft hij van zijn grootste hobby zijn werk gemaakt en werd een eigen zaak een logisch vervolg. Iedereen is welkom voor reparaties, onderhoud, keuringen, diagnoses, banden- of aircoservice, of een leuke occasion. Mark en Edo weten er wel raad mee en helpen je snel op weg! “Ik kan er niet goed tegen wanneer hier een auto staat die nog niet af is” lacht Mark. Door de klantvriendelijke benadering heeft de Cuijkenaar, puur dankzij mond op mond reclame, een trouwe klantenkring weten op te bouwen. “Ik laat mensen precies zien wat ik doe en geef eerlijk advies. Laatst had ik bijvoorbeeld een auto waarvan de banden nog net door de keuring kwamen. Dan geef ik aan dat ik het verstandig vind om ze nu of eventueel voor de winter begint te vernieuwen, maar de keus is aan hen, er is geen goed of fout” aldus Mark. “Ik wil vooral dat men tevreden weer de weg op gaat. Door net een stapje meer te zetten lukt dat. Het zit hem in de kleine dingetjes. Denk aan een berichtje als de APK bijna verloopt, of flexibel zijn met het brengen en halen van het voertuig. Ik woon naast de garage, dus als ik thuis ben kun je de auto 's avonds er vast neerzetten. Geen punt.”
Jouw auto ook alweer toe aan een kleine of grote beurt? Rammelt er iets? Kijk op www.autobedrijfmarkbruin.nl, geef Mark eens een belletje (0485-782996), mail naar info@autobedrijfmarkbruin.nl, of kom langs bij de Heeswijksestraat 5A.

Meer berichten