Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het is weer tijd voor een gezellige Koopzondag waarbij we uiteraard de regels van het RIVM in acht houden.
Het is weer tijd voor een gezellige Koopzondag waarbij we uiteraard de regels van het RIVM in acht houden. (Foto: )

Koopzondag Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Normaal gesproken was het op 27 september tijd voor ‘Boxmeer Proeft’, waar men in alle rust vaak met een mooi nazomerzonnetje kon genieten van alles wat men in Boxmeer te bieden had. Uiteraard kan er van alles niet, maar in Boxmeer kijken ze vooral graag naar wat er wél kan. En genieten in dat nazomerzonnetje lijkt alvast goed te komen!

Het is weer tijd voor een gezellige Koopzondag waarbij we uiteraard de regels van het RIVM in acht houden. De winkels zijn open voor winkelend publiek en de ondernemers staan te popelen om klanten weer van goed advies te mogen voorzien.’

Activiteiten
‘Kinderen kunnen weer iets leuks knutselen in de Kloostertuin. Ook komt 10Dance optreden op verschillende pleinen, zodat men tijdens het winkelen of vanaf het terras lekker geëntertaind kan worden. Wil je even stilstaan om te kijken? Dat begrijpen we, maar hou wel graag afstand zodat we dit jaar nog meer leuke Koopzondagen kunnen realiseren. Midden in het Koopcentrum worden de hele dag leuke Boxmeerse shoptassen uitgedeeld aan het winkelende publiek.

Winactie
Niet alleen voor de ondernemers was het een lastige periode, iedereen wordt geraakt door corona. Daarom kun je tijdens deze Koopzondag jouw aankoopbedrag terugwinnen. Dat kan natuurlijk leuk oplopen! Je kunt jouw shopbon inleveren bij de dames die de Boxmeerse Shoptassen uitdelen midden in het centrum. Vraag in de winkel gerust om een tweede bon, die men kan afgeven aan ons.

Alle ondernemers hangen figuurlijk en de meeste zelfs letterlijk de vlag voor jou uit! Jij komt toch ook! 

Kijk voor alle winkels en diensten op de vernieuwde website: www.centrumboxmeer.nl 

Meer berichten