Afbeelding
DorpsDeal van de week

Mooi verzorgde wenkbrauwen bij Haarmode Michelle: epileren en henna brows

Algemeen 494 keer gelezen

Mooie wenkbrauwen benadrukken jouw natuurlijke schoonheid en geven jou een krachtige uitstraling. Wil jij ook mooi verzorgde wenkbrauwen? Je betaalt nu maar €15,60 i.p.v. €26,- voor epileren en henna brows! Dat is maar liefst een korting van 40%.

Henna brows, de nieuwste trend op wenkbrauw gebied! De Henna brow treatment is anders dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haartjes maar ook de huid mee verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je dus niet na 1 week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De Henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen, Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten en tot 6 weken op de haartjes. Het is 100% natuurlijk.

Toe aan een nieuwe coupe of is het weer eens tijd voor een knipbeurt? Neem dan plaats in de kappersstoel bij Haarmode Michelle. Zowel dames en heren kunnen hier terecht voor een kapsel dat voldoet aan de huidige trends. De ervaren kapster maakt gebruik van de laatste technieken en geeft je graag haaradvies op maat.

Naast knippen kun je hier ook terecht voor kleurbehandeling, opsteken, watergolven en meer. Maar ook voor lash liften, epileren, henna brows en meer. Alles wat jij nodig hebt om er op je allerbest uit te zien.

Ontdek het nu zelf bij Haarmode Michelle!

Gebruik maken van deze DorpsDeal?
Koop snel je vouchers op https://www.dorpsdeals.nl/product/mooi-verzorgde-wenkbrauwen-epileren-en-henna-brows/

Haarmode Michelle
Langenboomseweg 22
5451 JK Mill
Website: www.haarmodemichelle.nl
Facebook: @HaarmodeMichelle

Openingstijden
di/wo/vr: 9.00 – 18.00 uur
do: 9.00 – 20.00 uur
za: 9.00 – 16:00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant