Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Op het marktplein kan iedereen een lekkere oliebol scoren om toch dat kermisgevoel te krijgen.
Op het marktplein kan iedereen een lekkere oliebol scoren om toch dat kermisgevoel te krijgen. (Foto: Ten Haaf Fotografie)

Toch nog een beetje kermisgevoel in Cuijk dankzij oliebollenkraam

  •   keer gelezen

CUIJK | Oorspronkelijk zou Cuijk dit weekend weer bol staan van de activiteiten en bedrijvigheid als gevolg van de kermis. In verband met het coronavirus en de opgestelde maatregelen is er echter een streep gehaald door deze plannen. Op het marktplein staat een nu wel een oliebollenkraam, zodat Cuijkenaren toch nog een beetje kermis kunnen proeven.

De kraam is sinds vrijdag geopend en staat nog op het marktplein tot en met dinsdag 15 september. De openingstijden zijn dagelijks van 13:00 tot 21:00 uur.

Fotoreportage
In het kader van de Cuijkse kermis wordt er op de Facebookpagina van Kermis in Cuijk een fotoreportage geplaatst met daarin bijzondere foto’s uit voorgaande jaren. “We gaan vandaag vele jaren terug in de tijd. 2003, 2004, 2005, en 2006. De tijd dat Minus Hinzen de kermis in Cuijk organiseerde. We zien de oude witte maaskademuur en smalle doorgang met attracties die, bij wijze van, bijna het water raken.” schrijft de organisatie. 

Meer berichten