Dorien Schonenberg:
Dorien Schonenberg: "De Alma Switch Collageen Booster wordt omschreven als ‘de meest weldadige oplossing voor de rijpere huid’"

Huidverjonging ten top bij Dorien.nl

Algemeen 375 keer gelezen

DRUTEN | Een groot anti-ageing instituut als Dorien.nl in Druten is niet voor niets een toonaangevend beautycenter. Ze volgt de ontwikkelingen op het gebied beauty- en anti-ageing op de voet en loopt voorop in beautyland. Dat blijkt ook weer uit de nieuwste aanwinst van het instituut: de Alma Switch Collageen Booster. Het is dé sensatie van dit moment op het gebied van anti-ageing behandelingen voor de rijpere huid.

De Alma Switch Collageen Booster wordt omschreven als ‘de meest weldadige oplossing voor de rijpere huid’. En dat is niet voor niets. De behandeling biedt niet alleen een langdurig en natuurlijk resultaat maar is ook pijnloos en qua gevoel te vergelijken met een warm compres. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en vele huidindicaties. Denk aan huidveroudering, lijntjes en rimpels en verminderde elasticiteit van de huid. Het resultaat is verbluffend; een stralende, stevige huid en een vitalere look.
Dorien Schonenberg, eigenaresse van Dorien.nl, is geen onbekende in beautyland. Haar salon aan huis bouwde zij uit tot een groot anti-ageing instituut in Druten waar uitsluitend wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur. In 2014 lanceerde Dorien, in nauwe samenwerking met vooraanstaande laboratoria, een hoogwaardige productlijn Beauty By Dorien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant