Het hele team van Autocentrum Gennep staat klaar om iedereen, ongeacht het merk of model, op de weg te houden.
Het hele team van Autocentrum Gennep staat klaar om iedereen, ongeacht het merk of model, op de weg te houden. Foto: Gerard van Zeele

Autocentrum Gennep: 'Wij laten niemand in de kou staan'

Algemeen 581 keer gelezen

GENNEP | Met een mondkapje in het OV. Het is een begrijpelijke maatregel. Maar niemand zal met luid gejuich bij de bushalte staan omdat het masker eindelijk weer op mag. Bij Autocentrum Gennep merken ze dat men het openbaar vervoer meer schuwt dan voorheen. “Mensen pakken toch wat vaker de auto” vertelt Menno van Beusekom van het Autocentrum. “Dan is het aan ons om ervoor te zorgen dat mensen blijven rijden.”

Ook de invulling van het vakantieseizoen heeft een andere wending gekregen “Meer mensen rijden dit jaar naar bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk, in plaats van dat ze het vliegtuig pakken. En dat snap ik heel goed!” aldus Menno. “Dit alles kunnen wij hier goed merken. Mensen kiezen nét iets vaker een leuke occasion ‘voor erbij’, zodat ze de bus niet in hoeven.” Daarnaast leggen veel mensen een sterkere focus op goed onderhoud. Meer dan voorheen willen ze voorkomen dat hun trouwe stalen koets hen in de steek laat. “Daarom bieden wij vanaf deze maand een uitgebreide mobiliteitsgarantie aan. Iedereen die zijn of haar auto voor een onderhoudsbeurt bij ons neerzet, krijgt een jaar lang gratis mobiliteitsgarantie. En dat is ongeacht het merk of model!”

Mobiliteitsgarantie
Autocentrum Gennep is sinds enkele jaren aangesloten bij CarProf, een landelijke garageformule waar iedere auto welkom is. Daarmee staan ze garant voor een goede service voor een goede, eerlijke prijs. Altijd een prijsopgave vooraf, gewoon goed werk uitgevoerd vanuit de passie voor auto’s. Het is de aansluiting bij CarProf wat de universele mobiliteitsgarantie mogelijk maakt. “Wij zijn dealer van Ford en Suzuki. Die leveren natuurlijk al jaren mobiliteitsservice vertelt Menno. “Maar we zitten hier in een dorp. Mensen kijken naar elkaar om. Wij vonden het niet eerlijk als klanten niet die service konden krijgen, enkel omdat ze een ander merk rijden. Iedereen die de auto hier in onderhoud heeft krijgt daarom die mobiliteitsgarantie. We laten niemand in de kou staan!” Waar in Europa je ook stil komt te staan, de mobiliteitsservice is altijd geldig. Sta je met een lekke band in de regio? Dan komt Menno of één van zijn collega’s zelf langs. Sta je in Tilburg of zelfs Lissabon? Dan regelen ze via CarProf dat je hoe dan ook goed geholpen wordt.

Meer informatie
Deze nieuwe service is geen tijdelijke actie. Bij Autocentrum Gennep, vinden ze dat iedereen het recht heeft mobiel te blijven. Kom langs op de Heijenseweg 55 of kijk op autocentrumgennep.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen (0485-511166) of mailen (info@autocentrumgennep.nl)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant