Het nieuwe pand biedt voor Toon meer overzicht, mogelijkheden en functionaliteit.
Het nieuwe pand biedt voor Toon meer overzicht, mogelijkheden en functionaliteit.

Schoonmaakbedrijf Pelzer is verhuisd

Algemeen 2.240 keer gelezen

BOXMEER | Het Boxmeerse schoonmaakbedrijf Pelzer is verhuisd. Waar het voorheen te vinden was op de Erflanden, daar ligt het nieuwe bedrijfspand nu een paar honderd meter verderop, aan de Lionstraat. Hoewel de afstand tussen de locaties dus nihil is, daar is het verschil in pand gigantisch.

“Het nieuwe pand biedt veel meer mogelijkheden” vertelt eigenaar Toon Pelzer. “Het oude pand werd omringd door een flinke lap grond, maar daar maakte ik eigenlijk nooit gebruik van. Dit pand is voordeliger, groter en biedt een beter overzicht op de gang van zaken. Ideaal!”

De verhuizing voor Toon en personeel ging in een rap tempo. Het was een woensdag toen het oude pand verkocht werd. De twee dagen later had Toon de huur voor het nieuwe al rond. “Doordat we veel korte lijntjes hebben met lokale bedrijven konden we ontzettend snel schakelen. Het verhuisproces verliep dus snel en gemakkelijk.”

Vertrouwen
Het zijn precies díe korte lijntjes waar Toon zo blij mee is, en waar zijn kracht ligt. Binnen de regio is Pelzer dan ook een bekende naam op schoonmaakgebied. “We zijn groot genoeg om ieder project aan te kunnen, maar klein genoeg om persoonlijk te blijven. Ik werk gewoon op basis van vertrouwen, dat verdien je, met name hier in de regio, juíst met presteren!”

De basis van dit vertrouwen ligt voornamelijk in de poespasvrije werkmethode. Geen ingewikkelde contractconstructies maar gewoon goed grondig poetswerk. Toon: “Mensen weten wat ze aan ons hebben. Mocht het onverhoopt mis gaan dan heb ík iets verkeerd gedaan. Het gaat nooit mis op de werkvloer, dat gebeurt op de onderhandelingstafel. En als het dan toch een keer verkeerd gaat, dan los ik het ook op. Zo hoort dat!” Mensen betichten Toon soms van een wat ouderwetse werkwijze. Maar wat is er zo mis met ouderwets? “Ze noemen ons degelijk, daar zijn wij trots op!”

Meer informatie
De verhuizing naar de Lionstraat 4 is dan ook écht de enige verandering bij schoonmaakbedrijf Pelzer. De beproefde werkwijze blijft gelijk en bij zijn oude zelf. Meer weten? Kijk eens op www.pelzerboxmeer.nl of neem contact op via 0485 575359 en info@pelzerboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant