Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Onder andere Tino Martin stond op het affiche.
Onder andere Tino Martin stond op het affiche. (Foto: Leon Voskamp)

Amsterdamse Middag verzet naar oktober 2021

  •   keer gelezen

BOXMEER | De inmiddels al legendarische ‘Amsterdamse Middag’ bij hotel Riche wordt wederom verplaatst. De uitverkochte middag vol typisch Hollandse muziek stond in de agenda voor zondag 1 november. Het coronavirus en de anderhalve meter afstand die men verplicht moet houden, maken het echter onmogelijk om er een ware feestmiddag van te maken. 

“Na drie succesvolle Amsterdamse middagen hebben wij de knoop doorgehakt en besloten dat de vierde editie niet door kan gaan” vertellen organisatoren Sven Janssen en Fred van Duijnhoven. “De ‘Amsterdamse Middag’ is echt een waar feest. Dat kan het niet zijn als men afstand moet behouden.”

“Maar niet getreurd. Deze week hebben wij overlegd met de managers van Tino Martin, Samantha Steenwijk en Peter Beense om zo een geschikte datum te vinden waarop al deze artiesten beschikbaar zijn, én de kans groots is dat het door kan gaan. We zijn dan overeengekomen de ‘Amsterdamse Middag’ te verzetten naar zondag 3 oktober 2021. Het blijft natuurlijk een gok, maar we hopen dat we er dan een extra mooi feest van kunnen maken.”

Alle inmiddels verkochte tickets blijven gewoon geldig.

Meer berichten