De selectie van JVC Cuijk.
De selectie van JVC Cuijk. Foto: Gerno de Haas

JVC Cuijk start met gemakkelijke zege

Voetbal 733 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk is het nieuwe seizoen goed begonnen. De Cuijkenaren wonnen zaterdag met 4-0 van DVOV. Genoeg voor de koppositie in de derde klasse A was de zege niet na enkele opvallende uitslagen elders.

Jasper Vink bekleedde een hoofdrol bij JVC. Hij zorgde voor de 1-0 en tekende na rust voor de tweede treffer. Via Fynn Versteeg en Ali Ozdimir werd het uiteindelijk 4-0 voor de thuisploeg. "We hadden de eerste helft ook nog een penalty moeten krijgen. Na rust misten we nog wat grote kansen op een hogere uitslag, maar al met al een fijne start van het nieuwe seizoen", aldus JVC Cuijk-trainer Dennis Straatman.
Genoeg voor de koppositie was de overwinning niet, want ESA won met 6-0 van Oeken, terwijl FC Zutphen met maar liefst 11-0 te sterk was voor Excelsior Zetten.