SSS'18 verloor onnodig van ZSV.
SSS'18 verloor onnodig van ZSV. Archieffoto: Albert Hendriks

SSS'18-coach Kuijpers ziet perspectief na verlies bij ZSV

Voetbal 442 keer gelezen

DEURNE | SSS'18 is de competitie begonnen met een nederlaag. ZSV was in Zeilberg met 2-0 te sterk voor de Overloonse formatie, die zelf genoeg kansen kreeg op een goed resultaat. "Het spel biedt perspectief voor de rest van het seizoen", stelt hoofdcoach Michel Kuijpers van SSS'18.

In de eerste helft ontliepen beide ploegen niets en kreeg SSS'18 een aantal goede kansen op de openingstreffer. Direct na rust is het echter ZSV dat op voorsprong komt. Dirk van Limpt werkte een rebound binnen. "We helpen hun eigenlijk zelf aan de 1-0. Over de gehele wedstrijd gezien hadden we hier een resultaat moeten halen, want we hebben vier niet te missen kansen om zeep geholpen", kijkt Kuijpers terug. De beste, voor Nic van Ool, was kort na de 1-0. Hij schoot echter naast. Ook Daan Weerts was met een kopbal dichtbij de gelijkmaker. Vlak voor tijd besliste ZSV de wedstrijd: Ward Veldpaus schoot via de onderkant van de lat de 2-0 tegen de touwen.