Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het eerstvolgende Acoustic Dinner bij De Douairière heeft ‘kreeft’ als thema.
Het eerstvolgende Acoustic Dinner bij De Douairière heeft ‘kreeft’ als thema. (Foto: )

Kreeft en live-muziek bij De Douairière

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het nieuwste concept van grand café De Douairière, ‘Acoustic Dinner’, beleeft zondag 27 september zijn tweede editie. Live-muziek en een thema-diner vormen de basis voor deze bourgondische avonden. Deze keer: kreeft!

Nikki Ronnes van De Douairière: “Zowel in de buitenlucht op het terras, maar zeker ook binnen zorgt live-muziek voor een bijzondere sfeer. In combinatie met een speciaal thema-menu hebben we een mooi concept voor een écht bourgondische avond.”
Chef-kok Willem Verhoeven. “Toen het idee ontstond om eens per maand een menu samen te stellen op basis van een bepaald thema, werden we uitgedaagd om met nieuwe producten te werken en gerechten te bedenken waarmee we onze gasten echt kunnen verrassen.” Het eerstvolgende Acoustic Dinner bij De Douairière heeft ‘kreeft’ als thema. “Kreeft is best een exclusief product en staat normaal gesproken niet bij ons op de menukaart. Het is daarom extra mooi om hier een bijzonder menu mee te bereiden.”

De live-muziek komt tijdens dit diner van Duo Le Fritz. Nikki: “Omdat wij in onze zaak relatief veel ruimte hebben, kunnen we in deze setting op een veilige manier voldoende gasten kwijt.” Voor de niet-liefhebber van kreeft die wél voor de live-muziek wil komen kan er gebruik gemaakt worden van de reguliere menukaart.

Meer berichten