Tijdens de online informatiebijeenkomst vertellen twee mantelzorgers hun ervaringsverhaal.
Tijdens de online informatiebijeenkomst vertellen twee mantelzorgers hun ervaringsverhaal.

Online infomatiebijeenkomst: Mantelzorgers aan het woord

Algemeen 132 keer gelezen

REGIO | Dinsdag 13 oktober organiseert het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk een online informatiebijeenkomst. Aan het woord zijn dan de mantelzorgers zelf. Zij vertellen hun verhaal en delen ervaringen. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 20.30 uur. Mantelzorgers zijn welkom, maar ook iedereen die in zijn werk met mantelzorg te maken heeft. 

Hoe is het om de zorg voor een ander te combineren met een baan? Hoe is het als een zorgvrager in jouw tuin woont? Hoe zijn andere mantelzorgers de coronaperiode doorgekomen? Iedere mantelzorger zit in een unieke situatie. En iedere situatie roept andere vragen op. Tijdens de online informatiebijeenkomst vertellen twee mantelzorgers hun ervaringsverhaal. Ook worden er tips en advies uitgewisseld. De aanwezige mantelzorgconsulent beantwoordt vragen van deelnemers.

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan tot 8 oktober via een aanmeldformulier op de website www.mantelzorglvc.nl. Deelnemers ontvangen na aanmelding een link naar de bijeenkomst en uitleg over deelname. Meer informatie? Bel: 0485 – 846 739.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant