Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De bedoeling is om dit &ldquo;samen eten&rdquo; iedere laatste vrijdag van de maand mogelijk te maken.</p>

De bedoeling is om dit “samen eten” iedere laatste vrijdag van de maand mogelijk te maken.

(Foto:)

“Samen eten” in Landhorst

  •   keer gelezen

LANDHORST | Maandenlang was het vanwege Corona niet mogelijk om samen te eten, maar vrijdag 25 september is dit belangrijke moment voor de Ouderen door KBO Landhorst weer opgepakt. In eerste instantie was men voorzichtig met aanmelden i.v.m. het Coronavirus, maar omdat iedereen aan tafel minstens 1,5 meter afstand kon houden kon dit moment van ” samen zijn” toch hervat worden.

Waar vroeger voor de deelnemers de maaltijd ter plekke werd gekookt, werden nu bij wijze van proef de maaltijden geleverd door de Maaltijdservice Sint Anthonis. Het menu was een verrassing met soep vooraf en een puddinkje toe. De deelnemers waren dan ook zeer tevreden over deze opstart na zoveel maanden.

De bedoeling is om dit “samen eten” iedere laatste vrijdag van de maand mogelijk te maken en zolang de ruimte dit toelaat dus in de Ontmoetingsruimte aan de Kievitshof. Kosten voor deze drie gangen maaltijd incl. koffie na is € 7,75 maar meld u zich dan wel tijdig van te voren aan. Dat kan bij Marij Emons, secretaris van KBO Landhorst tel: 0485-478811 of 06-23816984. of e-mail: info@kbo-landhorst.nl

Meer berichten