Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Anne heeft vandaag het benodigde bedrag binnen gehaald.</p>

Anne heeft vandaag het benodigde bedrag binnen gehaald.

(Foto: )

Anne van Dijk: ‘Ongelooflijk, vandaag hebben we de €130.000 bereikt!’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het is gelukt! Na negen weken intensief crowdfunden is het Anne van Dijk gelukt om het geldbedrag, noodzakelijk voor een complexe operatie, binnen te halen. “Hoe fantastisch is dit?!”

Anne heeft een instabiele nek en een verzakking van de kleine hersenen. Een zeer specialistische dokter in Barcelona kan haar helpen. Maar omdat de aandoening in Nederland niet wordt erkent, wordt de operatie niet vergoed. Maar liefst €130.000 euro was nodig om de riskante operatie toch door te laten gaan.

Bijzondere mijlpaal
“Gisteren vond de charity golfwedstrijd plaats in Best. Het was een geslaagde dag met maar liefst 64 deelnemers!” schrijft Anne op de Facebookpagina van haar stichting. “Met zeer veel trots mogen we laten weten dat de opbrengst rond € 15.000,- ligt. Een ongelooflijk bedrag wat ons in één keer naar de bijzondere mijlpaal heeft gebracht.”

Maar er was meer dan enkel deze golfwedstrijd. Zo werden er ook armbandjes verkocht, of konden mensen bij AH Boxmeer hun statiegeld aan Anne doneren. Negen weken lang spanden bekenden én onbekenden zich in om Anne naar Barcelona te krijgen en haar zodoende te helpen. Anne: “9 Weken met bijzondere en lieve acties, spontaan opgezette acties, statiegeld donatie, mooie veilingen en ga zo maar door!”

“Anne, Stijn en het hele team willen iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het bereiken van dit hoogtepunt vanuit de grond van het hart bedanken. Zonder jullie hulp was het niet gelukt!”

Meer berichten