Afbeelding

Een salonbezoek zonder kopzorgen bij Milano Pro

Algemeen 328 keer gelezen

BOXMEER | Sinds de intrede van het coronavirus is het woord “veilig” in ons dagelijks bestaan geworteld als het onderwerp van de dag. Bij Milano Pro aan de Spoorstraat in Boxmeer is dat volledig omarmd; ze gaan zelfs verder dan de RIVM maatregelen. Zo kan de salon veilig en gerust bezocht blijven worden.

In de media werd de kappersbranche nauwgezet gevolgd gedurende de lockdown. Voor Boxmeers ondernemer en saloneigenaar Ton van Raaij werd al snel duidelijk; “als we weer open mogen, gaan we naar Duits voorbeeld mondkapjes dragen, ookal is het hier niet verplicht. We gaan ook mondkapjes geven aan onze vaste bezoekers, als service”. Zo gezegd, zo gedaan. De desinfectie en hygiëne wordt streng gehandhaafd in de breedste zin van het woord. Van Raaij: “Dat begint al bij binnenkomst. Men reageert daar goed op, is er snel aan gewend geraakt. We horen vaak, goh wat is jullie salon groot van binnen, en dat is met ruim 200 m2 ook zo. De oppervlakte en de scheidingswanden waarborgen dan ook altijd de 1,5 meter afstand.”

Bij Milano Pro hebben ze er een sport van gemaakt om een bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, waardoor de maatregelen wel aanwezig zijn, maar niet als hoofdrolspeler. Ze zijn volop bezig om het haar van hun klanten in herfstkleuren te brengen. Daar moet het ook om gaan. En dat kan alleen als klanten zich veilig voelen.

Een kappersbehandeling (wassen, knippen en drogen) incl. een heerlijke haarmassage bij Milano Pro voor slechts €19,75? Bekijk deze DorpsDeal Weekend-Topper

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant