Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p><strong>Dit jaar kan iedereen die kleding, schoeisel of huishoudtextiel in huis heeft dat niet meer gebruikt wordt, afgeven in De Koppel in Middelaar.</strong> </p>

Dit jaar kan iedereen die kleding, schoeisel of huishoudtextiel in huis heeft dat niet meer gebruikt wordt, afgeven in De Koppel in Middelaar.

(Foto: )

Sam’s Kledingactie in De Koppel in Middelaar

  •   keer gelezen

MIDDELAAR | De jaarlijkse kledinginzamelingsactie in Middelaar staat weer voor de deur. Dit jaar kan iedereen die kleding, schoeisel of huishoudtextiel in huis heeft dat niet meer gebruikt wordt, dit in gesloten zakken afgeven in De Koppel in Middelaar. 

De opbrengst van de ingezamelde kleding komt dit najaar ten goede aan Ethiopië. Dankzij de gebruikte kleding en het schoeisel kan Cordaid ca. 5.000 mensen voorzien van schoon drinkwater en sanitair.

Iedereen die dergelijke kleding, schoenen of textiel wilt doneren kan dit afgeven bij De Koppel in Middelaar op Maandag 9 november van 19.30 - 21.30 uur, Dinsdag 10 november van 14.00 - 16.00 uur en van 19.30 - 21.30 uur en op Woensdag 11 november van 09.30 - 12.00 uur.

“Ruim uw kasten op en doe mee met de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie. Daarmee steunt u Mensen in Nood! Namens al deze mensen; alvast heel hartelijk dank!”

Meer berichten