Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De medewerkers van Slaapsfeer staan klaar om iedereen een perfecte nachtrust te bezorgen.
De medewerkers van Slaapsfeer staan klaar om iedereen een perfecte nachtrust te bezorgen. (Foto: )

Wederom Magazijn Stuntverkoop bij Slaapsfeer

  •   keer gelezen

BEERS | Deskundigheid, advies, service en toegankelijkheid, de kernwaarden van Slaapsfeer. “Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Omdat we begrijpen dat mensen een bed niet vaak kopen, nemen we alle tijd om te adviseren en binnen het budget de beste slaapoplossing te vinden.” Vanaf 15 oktober start alweer voor de 8e keer de Magazijn Stuntverkoop. Dat betekent dezelfde kwaliteit en service, maar dan voor bodemprijzen.

“Wanneer je een investering in je gezondheid doet en waarop je een derde van je leven doorbrengt, dan wil je toch weten, voelen en ervaren wat je koopt?” Bij Slaapsfeer krijg je persoonlijk advies, kun je de verschillende bedden zelf ervaren en daardoor slagen voor een eerlijke een reële prijs.

Torenhoge kortingen
Gedurende de Magazijn Stuntverkoop zijn er op enorm veel boxsprings, matrassen, kasten, slaapkamers, dekbedden, kussen en hoeslakens hoge kortingen. Tot wel 50%, en soms zelfs meer. Maar let op: Op=op! Om de stuntverkoop nog eens van extra kracht te voorzien zijn er tevens extra koopavonden en zijn alle vestigingen ook op zondag 18 en 25 oktober geopend.

Drie vestigingen
Met haar vestigingen in Beers, Beuningen én Groesbeek bedient de Slaapsfeer Groep op uitstekende wijze het gebied Nijmegen – Venlo – Den Bosch. Ruim 6000 vierkante meter aan keuze, altijd dichtbij, makkelijk bereikbaar en altijd voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Coronamaatregelen
“Dit jaar besteden we extra aandacht aan uw veiligheid door minimaal aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Op diverse punten in de winkel hebben we desinfectie punten, er is een verantwoorde looproute en er is genoeg ruimte om alle aanbiedingen veilig te bekijken. Volg de instructies zoals gecommuniceerd in de winkel en kom alleen indien u verkeert in goede gezondheid”

Geïnteresseerd?
Kom gerust langs bij één van de filialen van Slaapsfeer, bijvoorbeeld aan de Gildekamp17 in Beers. Of neem een kijkje op www.slaapsfeer.nl

Meer berichten