Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Remco heeft die cadeaubon van De Spiekerbox dubbel en dwars verdiend.</p>

Remco heeft die cadeaubon van De Spiekerbox dubbel en dwars verdiend.

(Foto:)
Maas Driehoek tourspel

Winnaar derde prijs: ‘Al jaren een verhitte strijd’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Boxmerenaar Remco Schel wist maar liefst 2323 punten te verzamelen in het Maas Driehoek tourspel. Dat betekende dat die prachtige derde prijs, een cadeaubon van kledingzaak De Spiekerbox (ter waarde van €50.-) in goede handen is gevallen. “Hij is net begonnen bij een nieuwe baan, dus de kledingstijl moet veranderen.”

Zowel de 24-jarige Remco als zijn vader, vinden het ontzettend leuk om mee te doen met de vele tourspelletjes die er jaarlijks worden georganiseerd. Juist de onderlinge, verhitte strijd tussen vader en zoon maakt het ieder jaar weer een waar feestje als de renners weer van start mogen.

Juist door het jaren meedoen is de kennis van het spelen toegenomen. Met zoveel ervaring weet je natuurlijk precies hoe je de puntjes moet pakken. Dat Remco zelf ook met regelmaat de nodige kilometers maakt met zijn racefiets, is natuurlijk enkel bevorderlijk voor de eindscore. “Hij weet wel waar hij over praat” vertelt zijn moeder trots.

Evenzo trots spreekt ze over Remco’s nieuwe baan als accountant. “Dan moet je natuurlijk toch een andere kledingstijl dragen. Overhemdje, pak, noem het maar op. Zo’n mooie bon komt dus altijd goed van pas.”

Meer berichten